Massage

ONTSPANNINGSMASSAGE OF HOLISTISCHE MASSAGE  (ook voor zwangeren!)

Als mens willen we graag alle ballen hoog houden. Of je nu moeder bent of niet, een drukke baan of thuis, vaak eisen we teveel van onszelf.

Gun jezelf dan ook regelmatig een heerlijk ontspan moment. Een moment voor JOU waar helemaal niks hoeft en je geniet van een weldadige massage waarin extra aandacht wordt besteed aan datgene wat jouw lichaam en geest nodig hebben. En eerlijk is eerlijk ook jouw naaste omgeving heeft er profijt van als je ontspannen thuiskomt. 

Massage 30 minuten
    €29,00  
Massage 60 minuten  
  €50,00  
Massage 90 minuten    
€80,00  
Massage 120 minuten
€99,00

Een holistische massage duurt 90 of 120 minuten.
 
Prijzen zijn inclusief klachtbespreking, ontspannend voetenbad (bij holistische massage) en gebruik van aromatherapie om lichaam en geest helemaal in balans te gaan brengen, zodat je na de massage ook langer kunt genieten van een ontspannen gevoel.

 Holistisch betekent ‘Heel’

 Het doel van een holistische massage is lichaam en geest in balans brengen zodat lichamelijke klachten zoals spierspanning, hoofdpijn en rugklachten verminderen of zelfs kunnen verdwijnen. Loop je al langer met bijvoorbeeld spierspanning dan is het belangrijk om de oorzaak van deze spanning te achterhalen en leert hoe je deze spanning weer los kan laten. Door middel van meer bewustzijn kan dit worden bereikt. Ook kan het zo zijn dat spanning op een veel dieper niveau geheeld moet worden, bijvoorbeeld door trauma uit het verleden wat zich nog steeds in het heden in je fysieke lichaam heeft, vastzit. Holistische massage en holistische therapie sessies kunnen hier weer meer ruimte in geven.

 Hieronder volgen enkele suggesties voor het gebruik van etherische oliën tijdens de massage:

  • Lavendel of Serenity voor een ontspannend en kalmerend effect
  • Deep blue tegen pijnlijke en vermoeide spieren
  • Grapefruit voor het verstevigen van de huid
  • Elevation om jezelf op te beuren bij bijvoorbeeld verdriet of een dip
  • Balance voor meer balans tussen lichaam en geest
  • AromaTouch voor dat heerlijke verfrissende Spa gevoel. Ontspant spieren en verbetert bloedcirculatie.

Uiteraard zijn er nog vele andere opties mogelijk en je krijgt dan ook rustig de tijd om een geur uit te kiezen die aansluit op wat jij op dat moment nodig hebt.