Algemene voorwaarden

1) Eigen risico en aansprakelijkheid.
1.1 yoga over het algemeen een positieve uitwerking op lichaam en geest, er zijn echter uitzonderingen! De deelnemer dient dan ook bij enige twijfel over zijn/ haar gezondheid zowel geestelijk als lichamelijk een arts en/of specialist te raadplegen alvorens te beginnen met yoga en/of meditatie.
1.2 tijdens de lessen wordt de deelnemer op een deskundige manier begeleid door een gediplomeerd yogadocente, echter blijft de deelnemer er zelf verantwoordelijk voor dat zijn
/haar persoonlijke grenzen niet worden overschreden. Eventuele klachten kunnen kenbaar worden gemaakt bij de docent (via de telefoon, mail of persoonlijk contact) zodat daar zo goed mogelijk rekening mee kan worden gehouden. Ahimsa is een onderdeel van het achtvoudige pad van Patanjali en betekent geweldloosheid. De eerste stap is om geweldloosheid bij jezelf toe te passen door niet over je grenzen te gaan.

1.3 Infinity Healthy Body&Mind is niet verantwoordelijk voor schade en/of verlies van eigendommen, noch voor enige vorm van lichamelijk letsel vóór, tijdens of na de les

2) Lidmaatschap en betaling.
2.1 De abonnementen leskaarten kun je aanschaffen via de website en dienen vooraf aan de les te worden betaald. Dit kan per automatische incasso, iDEAL of contant in de studio.
2.2 Leskaarten hebben een beperkte geldigheidsduur aangegeven op de site. Na het verlopen van de leskaart kan de cursist de lessen inhalen met als voorwaarde dat men een nieuwe leskaart aanschaft. Alle lessen dienen dan in die periode te worden opgemaakt. Bijvoorbeeld je hebt nog twee lessen over, maar de geldigheidsduur van je leskaart is verstreken, dan heb je de mogelijkheid om een nieuwe leskaart aan te schaffen met 10 lessen met een geldigheidsduur van 12 weken, dan dien je deze 12 lessen in 12 weken op te maken. 
2.3 De leskaarten zijn persoonlijk en niet overdraagbaar aan anderen
2.4 Gemiste lessen kunnen altijd worden ingehaald binnen de periode van de leskaart. Je kiest heel eenvoudig je les naar keuze in het rooster van virtuagym – ons online reserveringssysteem. 

3) Verlengen, pauzeren en opzeggen.
3.1 De deelnemer kan te allen tijde een leskaart opzeggen. Er kan echter geen restitutie worden verleend op nog lopende leskaarten.
3.2 Alleen als een deelnemer langdurig ziek is, kunnen de leskaarten (m.u.v. de jaarkaarten!) in overleg worden stilgezet/verlengd. Dit kan niet om andere redenen zoals een vakantie, kortstondige ziekte zoals een griep, plotseling niet kunnen komen naar de les, etc. etc.  Infinity Healthy Body & Mind biedt meerdere lessen in de week zodat de deelnemer de mogelijkheid heeft om gemiste lessen in te halen.
3.3 Abonnementen kunnen maandelijks worden gepauzeerd of opgezegd voor iedere laatste dag van de maand. Zegt men daarna op dan wordt het abonnement pas de eerstvolgende maand gestopt/gepauzeerd
3.4 Jaarkaarten worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief en dienen ineens te worden voldaan. Jaarkaarten kunnen niet tussentijds worden stopgezet of worden verlengd! Ook niet in geval van verhuizing, ziekte of gedwongen sluiting vanuit de overheid. Bij sluiting zullen er online opties worden aangeboden.
3.5 Je bent vrij om deel te nemen aan een les naar keuze. Dat betekent dat je niet verplicht bent om wekelijks naar dezelfde les te komen. Dat mag uiteraard wel. Valt jouw favoriete les een keer uit dan wordt jouw leskaart/abonnement niet verlengd, maar dien je die week voor een andere les te kiezen of je spaart je credit op (denk wel aan de geldigheid!) . 

4) Kledingadvies en spullen om (eventueel) mee te nemen.
4.1: Het dragen van schoeisel in de yogaruimte is niet toegestaan i.v.m. de hygiëne. Leave your worries and shoes outside te door. 
4.2 Yoga dient bij voorkeur op blote voeten te worden beoefend. Indien de deelnemer dat niet prettig vindt, zijn een paar comfortabele sokken ook prima.
4.3. Het advies is om comfortabele loszittende/stretch kleding te dragen. 
4.4 Zorg goed voor lichaam en geest door deze schoon en puur te houden (Shaucha). Kom met een fijne intentie, fris gewassen voeten en schone kleding naar de les. 
4.5 Draag geen zware parfums. Een subtiel – niet overheersend – geurtje is altijd prima
4.6 Ben je een roker dan wil ik je vragen om niet vlak voor de les te roken i.v.m. tabaksgeur

5) Eten en drinken.
5.1 Het is niet toegestaan om te eten in de yogaruimte (muv pauzes tijdens workshops) dit geldt ook voor het kauwen op kauwgom omdat dit in de keel kan schieten tijdens de les.
5.2 Drinken mag de deelnemer zelf meenemen. Denk aan water, (kruiden)thee, verse sappen of kokoswater in een goed afsluitbare fles/bidon. Het liefste geen frisdranken met prik omdat dit voor een opgeblazen gevoel kan zorgen wat niet bevorderlijk is voor de oefeningen.

6) Feest en vakantiedagen en annulering van lessen.
6.1 Op feestdagen worden er geen lessen gegeven, tenzij anders wordt aangegeven
6.2 Tijdens de schoolvakanties (in regio zuid) is Infinity Healthy Body&Mind over het algemeen gewoon geopend tenzij anders wordt aangegeven, er kan echter wel een aangepast rooster zijn. Dit zal tijdig worden aangegeven. Leskaarten worden alleen verlengd als Infinity Healthy Body&Mind gesloten is. Lessen kunnen eventueel wel ingehaald worden bij aankoop van een nieuwe leskaart.  
6.3 Tijdens een langere sluiting van Infinity Healthy Body&Mind ( een week of langer) vanwege ziekte of onvoorzienbare omstandigheden, zal de geldigheidsduur van de leskaarten/abonnementen worden verlengd met het aantal weken dat er geen les kan worden gegeven of indien mogelijk zal de les door een andere docent worden waargenomen.
6.4 Valt jouw favoriete les een keer uit – bijvoorbeeld tijdens een feestdag of bij kortstondig ziek zijn van de docente – dan wordt jouw leskaart/abonnement niet verlengd, maar dien je die week voor een andere les te kiezen of je spaart je credit op (denk wel aan de geldigheid!) . 

7) Mobiele telefoons en aanvang van de les.
7.1 Aan het begin van de les dient de deelnemer zijn/haar mobiele telefoon op stil te zetten of het liefste helemaal uit. Dit om zo goed mogelijk van de les te genieten en om jezelf en andere deelnemers niet te storen
7.2 Je bent welkom vanaf 15 minuten vóór aanvang van de les
7.3 Kom op tijd zodat je rustig aan de les kunt beginnen. Een keer te laat komen is niet erg maar maak er geen gewoonte van. Gun jezelf en de ander in de les deze tijd om te ontspannen.

8) Lestijden
8.1 Infinity Healthy Body & Mind heeft het recht om lestijden te veranderen mocht dat nodig zijn. 

9) Wijzigen prijzen
9,1 Infinity Healthy Body & Mind mag te allen tijde haar prijzen aanpassen, doch streven we ernaar om de prijs zo laag mogelijk te houden en de kwaliteit hoog.

10) Privacy/AVG
10,1 Alles wat wordt besproken, zowel aan mij persoonlijk, in de mail of  in de groep blijft privé en zal onder geen enkele reden worden besproken buiten de muren van Infinity Healthy Body & Mind. Ook alle informatie bij inschrijvingen, massage intake, therapiesessies en berichten via virtuagym zullen discreet worden bewaard (wachtwoorden)  zodat het niet wordt blootgesteld aan derden.
10,2) Bij inschrijving via virtuagym geef je tevens toestemming om op de mailinglijst te komen van Infinity Healthy Body & Mind. We gebruiken dit mailadres alleen voor onze eigen administratie en deze wordt nooit doorgespeeld aan anderen. Tevens ontvang je, hooguit 1x per maand, een nieuwsbrief met informatie over Infinity Healthy Body & Mind. Mocht je deze mailtjes niet meer willen ontvangen dan kun je je hiervoor heel eenvoudig weer uitschrijven.